advies & projecten

Mijn doel is om de sectoren Kunst&Cultuur en Zorg&Welzijn met elkaar te verbinden en te versterken. Ik zie het tijdens mijn werk en het is vaak bewezen; kunst bevordert het welzijn en de gezondheid van mensen. Toch wordt er in mijn ogen nog te weinig mee gedaan. Dat is zonde en daar is voor beide sectoren enorm veel winst te behalen en daar wil ik me graag voor inzetten.

Ik heb 10 jaar werkervaring in de zorg en als coördinator heb ik inmiddels ook 10 jaar leidinggevende, organisatorisch en beleidsmatige ervaring opgedaan. Naast mijn werk als coördinator bij een culturele instelling wil ik mijn ervaringen en mijn kwaliteiten graag optimaal benutten en kan ik organisaties voorzien van uiteenlopende adviezen en (met mijn beperkte tijd) op verschillende gebieden ondersteunen. Ik vind het erg leuk om in de uitvoering mee te denken en te sparren. Bijvoorbeeld hoe je meer kunt bereiken met een creatieve activiteit, hoe je de opdracht kunt aanbieden zodat je de mensen prikkelt en uitdaagt en hoe je het beste de begeleiding afstemt zodat de mensen datgene ervaren of leren wat je voor ogen hebt. Maar ook beleidsmatig en organisatorisch geef ik graag advies. Bijvoorbeeld vraagstukken van culturele organisaties of vraagstukken over dagbestedingsprojecten zijn items die ik interessant vind.

Zelfs als je denkt dat je alle mogelijkheden hebt onderzocht, kan iemand anders toch nog iets zeggen wat je zelf nog niet had bedacht. Daarom kan het soms zo fijn zijn om even iemand van buitenaf te kunnen bellen en te vragen om toch even mee te denken. Dus schroom niet en neem gerust contact met mij op.